Bas van der Heijden

Nieuws

Corona nieuws

06-04-2020

Besluit overheid i.v.m. corona virus

15-03-2020

Nieuw seizoen, nieuwe ontwikkelingen!

29-08-2017

Hallo allemaal!

Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur. De vakanties zitten erop, scholen zijn weer begonnen en het is tijd om na alle patatjes en ijsjes van de zomer nu de voeten weer te laten spreken en ons in het zweet te werken.

Zoals altijd kan je je weer inschrijven voor verschillende blokken of bijvoorbeeld gelijk voor een heel seizoen. Het rooster staat ondertussen volledig op de website, de lesdagen en -tijden zijn niet veranderd en de locatie is nog steeds Spoor 3. Ook de gezichten in de les (van de docenten) zijn nog steeds herkenbaar... Maar toch is het niet helemaal hetzelfde....

Vanaf dit seizoen zal Niels namelijk het stokje overnemen van mij (Bas). De verandering was achter de schermen al gaande, maar nu is het “officieel”. Na bijna 8 jaar als de B in HSB moet ik helaas bekennen dat ik tegenwoordig te weinig tijd vrij kan maken en ik niet meer de 110% op kan brengen die het nodig heeft. Daarom ben ik erg blij dat Niels dezelfde passie deelt en het stokje graag over wil en kan nemen.

Ik wil gelijk van deze gelegenheid gebruik maken om iedereen heel erg te bedanken voor al het enthousiasme, de inzet en de gezelligheid in de lessen en daar omheen. Het cliché 'zonder jullie was dit nooit gelukt' is heel fout, maar niet voor niks ook heel erg waar. Ik heb door de jaren heen veel positieve berichten mogen ontvangen en daar ben ik ontzettend blij mee en trots op!

Vooralsnog zal ik de 18+ les op zaterdag nog blijven geven, dus echt helemaal verdwijnen doe ik niet. In principe is de verandering dus niet direct voor iedereen merkbaar, maar op den duur zal er hier en daar vast iets gaan gebeuren en dit zal tegen die tijd dan uiteraard gecommuniceerd worden.

Hopelijk hebben jullie net zoveel plezier beleefd aan de lessen en aan mij als ik aan jullie. Wie weet tot ziens bij één van de lessen of daarbuiten.

Bedankt!

Bas

 

Hallo iedereen,

Zoals jullie gelezen hebben ga ik, Niels, het stokje overnemen van Bas vanaf het komende seizoen.
Ik loop nu een tijdje mee bij de dansschool en heb het afgelopen jaar al de lessen van de groepen 8 t/m 12 en 13 t/m 17 jaar verzorgd, wat ik ontzettend leuk en gezellig vond!

Om er weer net zulke leuke lessen van te maken heb ik jullie natuurlijk wel nodig, dus heb je er ook weer zin in, kan je je vanaf nu weer inschrijven. Alle informatie is weer hier op de website te vinden: het lesrooster, de vakanties, de kosten en uiteraard het inschrijfformulier. Stel dat er toch nog vragen zijn, mogen die uiteraard ook gesteld worden via mail, telefoon of het contactformulier.

Hopelijk zie ik weer veel bekende gezichten terug, maar het lijkt me erg leuk om daarnaast ook veel nieuwe te zien. We gaan er met z'n allen een leuke en leerzame tijd van maken, dus ik hoop jullie snel te zien bij de lessen.

Tot snel en geniet nog even van de vrije avonden, want we gaan er weer tegenaan binnenkort!

Groeten,
Niels

Gratis workshop hiphop Jelmer Tolboom

05-02-2016

Zaterdag 13 februari zal Jelmer Tolboom een workshop hiphop verzorgen bij HSB.

Deze zal plaatsvinden direct na de 18+ les en is geheel gratis! De leeftijdsgrens is 15+ en iedereen (leden en niet-leden) is welkom.

Hopelijk tot dan!

Speculaaspakket voor Sinterklaas!

26-10-2015

Het is weer bijna zover. De winkels liggen alweer vol met snoepgoed voor Sinterklaas en ook HSB doet hier dit jaar aan mee! Niet met een standaard chocoladeletter of banketstaaf, maar met een leuk en gevarieerd speculaaspakket. Geheel in stijl verpakt in een jute zak met Piet afgebeeld op de buitenkant. Erg leuk om cadeau te doen of heerlijk om gewoon zelf op te eten tijdens de feestdagen.

Mocht je interesse hebben, reageer dan voor 14 november via mail (hsb@bvanderheijden.nl) of bel naar 06-12826422.

Zie ook de foto voor een indruk en meer informatie.

Sinterklaas Speculaaspakket HSB

Opening SPOOR 3!

10-09-2015

Aanstaande zaterdag 26 september is de grote officiële opening van SPOOR 3 in Barneveld, onze nieuwe leslocatie!

Hier zullen alle verenigingen en organisaties zich tonen in een dag vol workshops en kijklessen. Ook zal het pand officieel geopend worden door de wethouder en wordt het logo onthuld.

Kijk dus voor meer informatie op www.spoor3barneveld.nl!

Nieuw seizoen, nieuwe locatie!

15-08-2015

De vakantie zit er weer bijna op en ook de lessen gaan bijna weer van start. Aan de ene kant jammer, maar aan de andere kant iets om naar uit te kijken! Zeker omdat we vanaf dit jaar lesgeven op een nieuwe locatie, namelijk SPOOR 3 in Barneveld!

SPOOR 3 is het oude pand van sportschool Helsdingen en niet alleen wij, maar ook o.a. Kickboxing Barneveld en Balletschool Désirée Nillesen verzorgen hier hun lessen. Het is en wordt dus een erg leuk, gezellig en druk nieuw centrum voor cultuur en sport in Barneveld! Voor meer informatie kan je kijken op www.spoor3barneveld.nl

Bij een nieuwe locatie hoort ook een nieuw lesrooster:

Dinsdag 18:30 - 19:30 uur - groep 8 t/m 12 jaar
Dinsdag 19:30 - 20:30 uur - groep 13 t/m 17 jaar

Zaterdag 19:00 - 20:00 uur - groep 18+

Wij hebben er zin in! Tot snel.

Aanpassing lestijden vanaf januari 2015!

03-01-2015

We zitten aan het eind van de kerstvakantie en ik hoop dat jullie een fijne kerst/jaarwisseling gehad hebben! Er zal vast heel wat lekker eten voorbij gekomen zijn. Hopelijk is al dat eten ondertussen wat gezakt, want het is weer tijd voor de eerste les!

Wij zijn ondertussen ook bezig geweest met het aanpassen van de groepen om zo een betere verdeling te krijgen van de leeftijdscategorieën. Na overleg en brainstormen, zal het nieuwe rooster per 3 januari eruit gaan zien als volgt:

Zaterdag

  • 17:00 – 18:00 uur             8 t/m 12 jaar
  • 18:30 – 19:30 uur             13 t/m 17 jaar
  • 19:30 – 20:30 uur             18+

Mochten er vragen zijn omtrent het nieuwe rooster, horen wij dat graag. Zie daarvoor de contact pagina.

Alle opnames online t/m blok 3 2014!

12-11-2014

Er was enige achterstand met het online zetten van alle video's, maar ze staan nu allemaal online! Inclusief de opnames van afgelopen weekend.

Je kunt de meest recente video's hier bekijken of naar ons YouTube kanaal voor alle video's!

Start seizoen 2014/2015 HSB

02-09-2014

De zomer laat zich deze week nog even zien, maar voor de meesten zit de vakantie er toch echt op en we gaan dan ook aanstaande zaterdag weer beginnen met onze lessen!

Uiteraard hopen we dat jullie er ook weer zin in hebben. Mocht je het inschrijfformulier nog niet ingevuld hebben, dan kan dat nog hier.

Voor vragen kan er natuurlijk gewoon gemaild worden.

Hopelijk tot snel in de les!